Maalaus- ja remonttipalvelu Muje Oy

Huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt Joensuun seudulla.

Etsitkö Joensuun tai Pohjois-Karjalan seudulla remonttiyritystä, josta saat kaikki tarvitsemasi sisäremonttipalvelut lattia-asennuksista sisäkattotöihin? Haaveiletko kylpyhuoneremontista, joka sujuisi aikataulussa ja toteutuisi juuri toiveidesi mukaisesti?

Ota yhteyttä ›

Maalaus- ja remonttipalvelu Muje Oy on monipuolinen remonttiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Vuonna 1996 perustetun perheyrityksen toiminta muuttui vuonna 2008 osakeyhtiöksi ja perustajan poika tuli mukaan toimintaan. Vuonna 2014 yritys siirtyi pojan omistukseen ja työllistää 3-5 huoneisto- ja kylpyhuoneremonttien kokenutta osaajaa.

Ota yhteyttä ›

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikilla sisäremontoinnin osa-alueilla. Hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit asiakkaan toiveita kuunnellen ja teemme kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit perusteellisesti purku- ja pohjatöistä laatoituksen viimeistelyyn asti. Yhteistyö­kumppaniemme avulla myös sähkö- ja vesiliitäntätyöt sekä loppusiivous tulevat kätevästi kauttamme.Tutustu palveluihimme alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä remontoinnin ammattilaisiin!

HUONEISTOREMONTTI

KYLPYHUONEREMONTTI

Huoneistoremontti

Runsas kokemus, motivoitunut henkilökuntamme sekä asiakaslähtöinen palvelu tekevät meistä hyvän valinnan niin keittiöremontin, olohuoneremontin kuin koko huoneistoremontin toteuttamiseen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

Soita ›