Kylpyhuoneremontti

Saunaremontit ja kylpyhuoneremontit – Joensuu, Pohjois-Karjala

Teemme kylpyhuoneremontteja kokonaisvaltaisena palveluna, johon sisältyvät paitsi purku- ja pohjatyöt, myös vedeneristystyöt, laatoitukset, kalusteasennukset sekä muut tarvittavat remonttityöt.

Vesivahinkokohteissa teemme vaaditut kosteusmittaukset ja kuivaukset, jotta remontti voidaan toteuttaa kestävälle pohjalle. Kosteuskartoittajan ja vesieristäjän sertifikaatit takaavat työmme laadun.

Hankimme asiakkaan toiveiden mukaiset rakennusmateriaalit ja huolehdimme sähkö- ja vesiliitännöistä yhteistyökumppaniemme avulla. Viemme myös roskat ja purkujätteet kaatopaikalle, minkä ansiosta sinun tehtäväksesi jää vain kertoa toiveesi ja nauttia lopputuloksesta!

Saunaremontti

Toimivassa ja viihtyisässä saunassa lauteilla on mukava istua, lämpö leviää tasaisesti ja sisustus luo rentouttavan kokonaisuuden.

Saunaremontin avulla saat saunastasi juuri tarpeisiisi sopivan ja toimivan tilan. Teemme purku- ja pohjatöiden jälkeen vesieristykset, lattialaatoitukset, seinäpaneloinnit sekä muut työt vankalla taidolla ja halutessasi toteutamme myös toiveidesi mukaiset lauteet pitkästä puutavarasta. Saunaremontin valmistuttua pääset viihtymään juuri Sinulle toteutetussa saunassa!

Teemme kylpyhuone- ja saunaremontteja Joensuun ja ympäryskuntien sekä koko Pohjois-Karjalan alueella.

Pyydä tarjous ›

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

Soita ›